Jaarkalender

Een jaarkalender met gezellige  laagdrempelige natuur- en sportactiviteiten in Utrecht Overvecht.

Buitensport activiteiten die wij organiseren zijn wandeltochten, skatetochten en hardloop ‘adventure run’ tochten, rondom de Berenwagen en vuurkorven. Daarnaast zijn we dit jaar bij de ontwikkeling van een nieuwe structurele activiteit betrokken “De AvonturenClub”, die vanuit BSO in Overvecht kinderen kan laten kennismaken met natuurlijk buitenspelen oa. in het Speelbos Gagelbos. En natuurlijk samen schaatsen op onze eigen natuurijsbaan Park De Watertoren. We zijn verder ook actief in het nabijgelegen Noorderpark Gagelplas en Gagelbos Sint-Anthoniedijk.

JAARKALENDER 2017

• 21 Januari 2017 Glow in the park sneeuwevenement wandeling langs langs bakens van licht
  • 17 Februari 2017 Winterwandeling en Kampvuuravond Stadstuin Klopvaart Vancouverdreef 70 Utrecht
  • Februari 2017 Huis aan de Vecht Stamppotavond verhalen en ontmoeting