Jaarkalender

Een jaarkalender met gezellige  laagdrempelige natuur- en sportactiviteiten in Utrecht Overvecht.

Buitensport activiteiten die wij organiseren zijn wandeltochten, skatetochten en hardloop ‘adventure run’ tochten, rondom de Berenwagen en vuurkorven. Daarnaast zijn we dit jaar bij de ontwikkeling van een nieuwe structurele activiteit betrokken “De AvonturenClub”, die vanuit BSO in Overvecht kinderen kan laten kennismaken met natuurlijk buitenspelen oa. in het Speelbos Gagelbos. En natuurlijk samen schaatsen op onze eigen natuurijsbaan Park De Watertoren. We zijn verder ook actief in het nabijgelegen Noorderpark Gagelplas en Gagelbos Sint-Anthoniedijk.

JAARKALENDER 2017

JAARKALENDER 2018

• 6 Januari 2017 première Documentaire IJsclub Siberia “De sfeer van weleer” in Zimihc Stephanus Brazilliedreef 2 Utrecht
  • 20 Januari 2018 Glow in the park sneeuwevenement wandeling langs langs bakens van licht