26 augustus Over De Brug Festival 2017

Staatsbosbeheer en IJsclub Siberia organiseren “Over de Brug Festival”.

Zaterdag 26 augustus van 13-16.30 uur  in het Speelbos Gagelbos verlengen wij de zomervakantie.

Het is feest in het Speelbos Gagelbos in Overvecht. Laat je verrassen…én speel totdat je groen bent.

Deelname is GRATIS.

Kom samen met je kinderen over de brug: en wel de brug die de wijk Overvecht met het speelbos Gagelbos verbindt! Te voet, op de fiets of zelfs met paard en wagen die je naar het Gagelbos brengt. Een middag vol activiteiten en ontdekken, in het bijzonder voor de kinderen. Lekker sporten met de boswachter, broodjes bakken, hutten bouwen, een hindernisbaan, boog maken en schieten en nog veel meer. Genoeg te beleven voor een middag vol buitenplezier! Het beloofd weer een vol programma te worden met allerlei avontuurlijke buitenactiviteiten.

Kom vooral op de fiets over de brug naar het Gagelbos. Er rijdt ook een Hinnikwagen tussen Kinderboerderij Gagelsteede en het Speelbos Gagelbos kosten: € 1,-.

Parkeren is mogelijk bij Startpunt Speelbos Gagelbos Gageldijk ter hoogte van nr 104 3566 MH Utrecht

Klik hier voor info website Staatsbosbeheer

Voor meer informatie: boswachter Tim Hogenbosch via t.hogenbosch@staatsbosbeheer.nl

Over De Brug Festival wordt mede gerealiseerd door Staatsbosbeheer, IJsclub Siberia, Wijk&Co, De Kokjes, U.S.S.V. Simius Hircus Survivalutrecht.nl, UtrechtNatuurlijk,  XL Adventures, Outdoor Fit en Atletiekvereniging Phoenix.

Facebooktwitteryoutubeinstagram