6 januari Première “De sfeer van weleer”

Bijzondere ontmoeting met Jasper Van Bladel resulteert in 2 jaar in bijzondere documentaire over het plezier van schaatsen, natuurijsbanen en saamhorigheid in je wijk.

De première party was gratis toegankelijk voor iedereen wijkbewoners (en andere geïnteresseerden) én vrijwilligers. We willen als vervolg op de film graag in gesprek komen met Utrechters over het natuurijs in hun buurt. Lijkt het je leuk om de film te vertonen in je buurthuis, inloophuis, wijkcentrum of wooncentrum? Neem dan contact op met Jasper via jasper@desfeervanweleer.nl.

Klik op de foto’s om de prachtige serie foto’s van Xenia Blair terug te zien op Facebook

Filmmaker Jasper van Bladel heeft over IJsclub Siberia zijn eerste lange(re) documentaire gemaakt en gaat over de zoektocht van twee schaatsliefhebbers naar de verhalen van de oude Utrechtse ijsbanen. De verhalen brengen de sfeer van het zwieren, hardrijden en de koek en zopie weer helemaal terug. De schaatsbanen brachten mensen bij elkaar, iedereen was er gelijk. Zou het niet mooi zijn om ooit nog eens zo’n sfeervolle baan te hebben in Utrecht?

Kom óók genieten van #Desfeervanweleer #ijsclubsiberia #Overvecht #utrechtmakenwesamen

Première Documentaire “De sfeer van weleer”

Zaterdag 6 januari 2018
Tijd: 16:00-20:00
Plaats: Zimihc Theater Stefanus. Brazilliëdreef 2 Utrecht. Met een lekkere soep van De Kokjes.
Reserveren middels een email naar jasper@desfeervanweleer.nl of zet jezelf aan op <gaat> op Facebook.

Lijkt het je leuk om de film te vertonen in je buurthuis, inloophuis, wijkcentrum of wooncentrum? Neem dan ook contact op met Jasper via jasper@desfeervanweleer.nl.

Nieuwsbericht ontvangen? Laat je email adres achter op de website.