Doe mee met IJsclub Siberia

Je kunt meedoen als donateur!

Voor 25 euro per jaar krijg je gratis toegang en VIP ontvangst bij onze buitensport activiteiten. We zijn heel blij met je bijdrage, zó verstevigen we onze ambities voor Utrecht Overvecht. Rekeningnummer NL64 INGB 0006 8527 91 o.v.v. “Donateur IJsclub Siberia”. 

Je kunt meehelpen als vrijwilliger!

We zijn een actieve vereniging en we zorgen goed voor elkaar. Onze vrijwilligers worden op handen gedragen. We hebben mooie vacatures voor vrijwilligerswerk voor algemeen bestuurslid, baanmakers en mooimakers in de winter en in de zomer. We gaan graag het gesprek met je aan, want we vragen natuurlijk als eerste wat je zelf voor leuks wilt doen voor IJsclub Siberia. Jouw plezier verdubbelt het plezier voor anderen.

In de winter: We zoeken baanmakers en ijsmeesters (senior en junior) om ons te helpen met het prepareren van het natuurijsbaan van IJsclub Siberia Overvecht. Wordt jij warm van als de temperaturen onder het vriespunt gaan. Vindt jij het leuk om met brandweerslangen en standpijpen bezig te zijn en mee te denken over ijskwaliteit. Je denkt mee en regelt andere schaatsactiviteiten op de ijsbaan als curling, priksleeën en ijshockey. Je bent in gesprek met de deelnemers en helpt ze om de leenschaatsen aan te doen. Daarnaast help je de schaatsen weer schoon in de opslag te brengen.

In de zomer: We zoeken baanmakers en mooimakers om ons te helpen met het organiseren van avontuurlijke buitenactiviteiten en zomerfeesten. Wordt je hier warm van, kun je flexibel ingezet worden en heb je zelf leuke suggesties of plannen die hierbij aansluiten? We staan open voor jouw idee!

Laat je inspireren en kijk ook eens op onze pagina bij de Vrijwilligerscentrale Utrecht 

Of mail naar info@ijsclubsiberia.nl

Scan de code