Burendag Wintereditie

Het gaat weer gebeuren! De “buurtdag” in september bracht zoveel animo dat we besloten om samen met onze buren, bij ijsbaan De Watertoren, een Burendag Wintereditie te organiseren zaterdag 19 februari! Iedereen is welkom, samen maken we er een vrolijke dag van!

“Ontmoet je buren tijdens Burendag”

Volgens Maira Rep, initiatiefneemster, was er de vorige keer veel enthousiasme. Het was goed weer in september en ruim 150 buren en buurtkinderen genoten van de rommelmarkt en buurtspelletjes. Het voornemen is toen gemaakt om ook in de winter een Burendag te organiseren. Het Johannes Centrum biedt ons opnieuw hun locatie aan.

Foto’s van de Winterse Burendag 2022 zijn terug te zien op Facebook

“Kampvuurmiddag met winterse verhalen en warme chocolademelk”

Met een Burendag Wintereditie mag een een vreugdevuur niet ontbreken en march melows roosteren. Ook is er weer een rommelmarkt, lekker eten, warme dranken, verhalen door mensen uit de buurt, muziek en creatieve activiteiten! Met andere woorden een geweldige setting om in contact te komen met je buren!

Wil je als individu of organisatie iets organiseren voor deze dag stuur dan een email naar mairarep@johannescentrum.nl

Praktische informatie

Zaterdag 19 februari 2022 14:00 – 17:00 uur

Johannes Centrum Utrecht Overvecht

Adres: Moezeldreef 400 3561 GD Utrecht

#overvecht #utrecht #burendag #ijsclubsiberia #maexutrecht #maex_social_handprint


It is happening! The “neighborhood day” in September brought so much enthusiasm that we decided to organize a winter-edition together! Everybody is welcome, together we create the joyful environment! There will be a bonfire, flee market, food, warm drinks, storytelling by people in the neighborhood, music and creative activities! With other words a great setting to connect with your neighbors! If you as an individual or organization want to organize something for this day please send a mail to mairarep@johannescentrum.nl

#overvecht #buren #utrecht #communitydevelopment #samenwerken

Geef een reactie

Scan de code