7 t/ 9 juli 2017 Zeephelling Buurtcamping Park De Gagel

Buurtcamping Park De Gagel

Deze zomer werd Park De Gagel in Utrecht weer omgetoverd tot Buurtcamping. Van 7 tot en met 9 juli was het park een gemoedelijke camping midden in Utrecht, bewoond door alle types die de buurt rijk is; van kunstenaar tot ambtenaar, van muurbloempjes tot druktemakers en van kinderen tot senioren. Op de camping ben je de hele dag heerlijk buiten en is iedereen gelijk. Met die pleerol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit…

Zeephelling

IJsclub Siberia veranderde de heuvel in het park op zaterdagochtend weer in een échte zeepbaan! Zwemkleding aan, ga er goed voor zitten, zet je af en vlieg naar beneden! Ook enthousiaste waren meer dan welkom om een stukje mee te glijden. In een paar seconden meters naar beneden. Gelukkig kon je je afdouchen in de mobiele campingdouche! 

Naast een relaxte mini-vakantie in je eigen buurt biedt De Buurtcamping ook een weekend vol activiteiten, muziek, workshops en lekker eten. Ontbijt en avondeten zijn bij je reservering inbegrepen. Bij het inchecken ontvang je een kampeertasje met etensbonnen en alle benodigde informatie. Op zaterdag kun je bij een van de ondernemers uit de wijk een lekkere lunch halen, vergeet geen kleingeld mee te nemen! De voorbereidingen voor volgend jaar zijn al weer begonnen. Meld je nu al aan als vrijwilliger!

Vrijwilligers kunnen kamperen met korting, óf gratis. Dit is afhankelijk van je inzet bij De Buurtcamping. Overleg vóór je gaat bestellen eerst met de campingbeheerder welke keuze je kunt maken.

Alle foto’s zijn terug te zien op onze Facebook pagina.

 

Klik op de foto voor een filmpje

https://www.magisto.com/video/NlMWNFIJACA1WBZhCzE

 

 

Scan de code