Winactie Happy Stones

Dé Zomervakantie activiteit! Vindt één van onze Happy Stones en stuur een bericht naar info@ijsclubsiberia.nl en maak kans op mooie prijzen als een kadopakket uit onze shop, nieuwe skates en / of nieuwe schaatsen. Doe je mee? #Happystones is wél vijf keer plezier!

“Oók dit jaar hebben we voor de zomervakantie een mooie winactie”

Wanneer je één van onze Happy Stones of zwerfstenen vindt, post deze dan op Facebook of Instagram als #happystones #ijsclubsiberia #happystonesutrecht #happystones_netherlands

Stuur een email naar info@ijsclubsiberia.nl en maak weer kans op mooie prijzen als een kadopakket uit onze shop, nieuwe skates en / of nieuwe schaatsen. Doe je mee?

“Dat is wél vijf keer plezier!”

De Stenenmakers van IJsclub Siberia en Nuovo Pouwercollege hebben veel plezier gehad met het vinden en kopen van kale stenen, het tekenen en lakken, het verstoppen en de napret wanneer de stenen zijn gevonden. En prijzen uitdelen wanneer de vinder contact opneemt. Dat is wél vijf keer plezier.

#happystones_netherlands #happystones #zwerfstenen #happystonesutrecht