Zomermarkt en buurtfeest

Terug naar het overzicht

Op woensdagmiddag 14 juni organiseren we samen met het NUOVO Pouwercollege een gezellige “Zomerfestival”; zomermarkt en buurtfeest bij natuurijsbaan Park De Watertoren. Onze weerman Arie Verrips voorspelt mooi weer, zodat het waterbadje bij Park De Watertoren mogelijk ook open kan. Deelname is gratis!

Een zomers wijkfeest

Buren ontmoeten elkaar op het gezellige terras en kinderen springen op het luchtkussen, genieten van lekkere hapjes en muziek.

Je kunt meedoen met de Kleurplaten wedstrijd voor basisschoolleerlingen. Je kunt één van de drie paar nieuwe skates winnen t.w. 50 euro van onze partner FILA SKATES.

En je kunt meedoen met verschillende workshops en mooie prijzen (voor verschillende leeftijdsgroepen) winnen bij het Rad van Fortuin oa. een nieuwe fiets. Gezelligheid en plezier voor jong en oud.

Een greep uit de gratis activiteiten:

Springkussen • Rad van fortuin mét mooie prijzen • workshops en vintage markt • photobooth • gratis sminken • zwembadje • luisteren naar muziek • oud Hollandse spelletjes • lekkere hapjes en drankjes • workshops en vintage markt • activiteiten van de Pouwercollege Winkelstraat •

Praktisch

Datum: 14 juni 2023
Tijd: 16.00-20.00 uur
Locatie: La Bohemedreef 7, Utrecht
LET OP: Pinnen is niet mogelijk. Neem zo veel mogelijk gepast geld mee voor de markt.

Meer informatie: repro@pouwercollege.nl

*mocht je bezwaar hebben betreft plaatsen van foto’s stuur een screenshot naar info@ijsclubsiberia.nl

Weersvoorspelling

De weersvoorspelling van onze weerman Arie Verrips voor 14 juni: “De kans op regen op de 14e juni is wel heel erg klein geworden. Nog altijd moet er hogedruk liggen in het gebied Britse Eilanden tot Scandinavie. De positie is natuurlijk nog wat ongewis, maar dit heeft alleen gevolgen voor de temperatuur en de hoeveelheid zon.

Als de wind meer noordelijk is, is het wat koeler, bij oostenwind juist
warmer. Vooralsnog houden we het op min of meer normale temperaturen (circa 21 graden) met een bandbreedte van hooguit 2 tot 3 graden. De hoeveelheid zon zou minstens 50 procent moeten zijn. De kans op droog weer rond 90 procent. Parasols lijken me zeker een goed idee. Mocht er veel zon zijn, de zonkracht is dezer dagen erg groot.

We hebben in deze periode wel de schapenscheerderskoude. Vaak is dit een
wat wisselvallige periode met koel weer. Maar dit jaar lijkt dit uitgesproken klimatologische verschijnsel wel mee te vallen, als het al komt opdraven.”

Over Pouwercollege

Pouwercollege is een school voor praktijkonderwijs in de wijk Overvecht Zuid. De leerlingen van Pouwercollege leren door doen in een betekenisvolle omgeving. Het Pouwercollege ondersteunt IJsclub Siberia in het beheer en organiseren van de natuurijsbaan in Park De Watertoren aan de Marnedreef in Overvecht als het vriest.

Pouwercollege en IJsclub Siberia willen ‘positief verbinden’. Daar word je warm van!

Terug naar het overzicht