Glow in the Park Gagelbos

Theatrale wandeling langs bakens van vuur en licht met méér en nieuwe licht- en muziekverrassingen

Zaterdag 20 januari 2018
17.00- 23.00 uur in het Gagelbos – Sint Anthoniedijk naast woning no.107

VOORVERKOOP START MEDIO DECEMBER 2017

Voorverkoop €5,00 (volwassenen) / €2,00 (kinderen en U-pas houders)

Verkoop aan de kassa €7,00 (volwassenen) / €3,00 (kinderen en U-pas houders)

LET OP: Pinnen is niet mogelijk. Neem zo veel mogelijk gepast geld mee.

Zet jezelf op < GAAT > en volg ons op Facebook

De foto’s van 2017 zijn terug te kijken op Facebook.

Tot ziens op zaterdag 20 januari 2018 17.00 – 22.00 uur

 

Filmpje U in de Wijk Overvecht:

Filmpje van Jasper van Bladel:

Voorlopig programma 2018

Vanaf 17.00 uur Inloop en kaartverkoop
Tussen 18.00- 22.00  uur Start Wandeling (dan wordt het snel donker).
Van 20.00-23.00 uur Finish Festival

Locatie

Parkeerplaats Gagelbos
(klik op de link voor de startlocatie: naast Sint Anthoniedijk no.107)

Reserveren

Hou social media en website in de gaten.

Belangrijk: Lees de huisregels en praktische tips!

 •  Deelname is geheel op eigen risico. We doen ons best alles zo veilig mogelijk te laten lopen. U bent zelf aansprakelijk voor eventueel geleden schade.
 • Laat geen afval achter en maak bomen en struiken niet kapot. De wandeling gaat door een stuk natuurgebied. Daar moeten we met elkaar natuurlijk zuinig mee omgaan. Maak dus niks kapot en doe je afval in de afvalzakken: vóór, tijdens én na de wandeling.
 • Volg de aanwijzingen van de medewerkers. Langs het parcours en langs de weg staan medewerkers die zorgen dat alles in goede banen loopt.
 • Ons advies voor hondenbezitters: We zijn met elkaar in een honden losloopgebied. Laat uw hond thuis van 17-23 uur. Het wordt druk en niet iedereen houdt van honden op een klein festival terrein. Wij houden wel van honden en speciaal van de Husky Sledehonden waarmee kinderen kunnen knuffelen tijdens Glow in the Park. Mocht het onverlaat toch nodig zijn de hond mee te nemen: hou hem dan tussen 17-23 uur aangelijnd. Mede in verband met de aanwezige Husky’s. Blijf in ieder geval met uw hond uit de buurt van de Husky’s.
 • Kom lopend of op de fiets. Het is het snelst en het makkelijkst om met OV, lopend (ongeveer 15 minuten vanaf De Watertoren) of op de fiets (5 minuten) te komen. Locatie: Utrecht Parkeerplaats Sint – Anthoniedijk naast no.107
 • Komt u toch met de auto volg dan de aanwijzingen van de verkeersregelaars om de auto op de toegewezen plekken te parkeren.
 • Parkeren op de st. Antoniedijk is niet toegestaan. Er zijn vlak bij het begin- en eindpunt van de wandeling parkeerplaatsen oa.
  GRATIS achter Tuincentrum Overvecht en langs de Gageldijk.
  BETAALD op de Sint-Anthoniedijk bij Camping Tussen Hemel En Aarde Kanonsdijk 7
 • Heb je een U-pas? Neem ‘m mee! Glow in the Park is goedkoper voor mensen met een U-pas. Neem hem dus mee als je er eentje hebt. Geen U-pas: €7 (volwassenen) / €3 (kinderen).

Zo zorgen we er samen voor dat Glow in the Park voor iedereen een fantastische beleving wordt!

Zaterdag 20 januari 2018 is het dezelfde route als 2017 en met compleet aangepast en verbeterd hartverwarmend programma mede mogelijk gemaakt door:

#GlowinthePark wordt mede mogelijk gemaakt door: Cultuur Platform Overvecht, ZIMIHC Theater Stefanus, UCK, ROCMN Creative College, Stut theater, De Kokjes, Parels van Overvecht, The Social Collective, Wijk&Co, Harten voor Sport, UCK, Wijk & Co, ROCMN Sportcollege, Verhuisbedrijf Utrecht, Karwei Outlet Overvecht, Gemeente Utrecht, Initiatievenfonds, Staatsbosbeheer, Recreatieschap Midden Nederland, Cultuurspot Overvecht, Verhaalcentrale, Beeldjutters, Axz-Audiovisual Artist, Pet van de Luijtgaarden, Eemke Koppelman Createur d’Ambiance en vele anderen.

 

 

 

 

Facebooktwitteryoutubeinstagram