Glow in the park 2017

THEATRALE WANDELING LANGS BAKENS VAN VUUR EN LICHT

Zaterdag 21 januari 2017
16.00- 22.00 uur in het Gagelbos – Sint Anthoniedijk

Dank aan de 100 vrijwilligers die het mogelijk maakten.

Bedankt bezoekers dat jullie er waren! Een fijne gezellige avond!

Samen maakten we het tot een groot succes #Glowinthepark #ijsclubsiberia daar word je warm!

Foto’s Glow in the Park 2017

De foto’s zijn terug te kijken op Facebook.

Tot ziens op zaterdag 20 januari 2018 17.00 – 22.00 uur

Filmpje U in de Wijk Overvecht:

Filmpje van Jasper van Bladel:

Vanaf 16.00 uur Inloop en kaartverkoop
Tussen 17.00- 19.00  uur Start Wandeling (dan wordt het snel donker).
Van 20.00-22.00 uur Finish Festival

Met onder andere: Vuurspuwers van Cirque dus Freaq, lichtkunstenaars en ook zelf live Noorderlicht tekenen, ijsberen spotten, koek en zopie, muziek oa. Backpipe Aart Dersjant , Koor Zilt, singersongwriter Isabel Nolde en poëzie van Tijdelijke Toon. Loop door een verlicht Gagelbos en de Glowcaravan van Pet en gitaristen & acteurs & dansers van Creative College. Dans onder het Noorderlicht in de Iglotent met silent disco. Luister naar de verhalen van Stut theatermakers. Voor kinderen de liedjes en verhaaltjes bij het vuur van Elselien en Saskia begeleid door accordeon van Eric de Reijer. En échte sledehonden knuffelen.

De prijswinnaars:

Winactie: Het mooiste zelf verlicht?

Winnaar van een verjaardagsfeestje met de Berenwagen van IJsclub Siberia: Ilja van der Lee

Winnaars als volwassenen één overnachting voor 2 personen: Emilie Pasma en partner (en daar kunnen de drie kinderen ook wel bij)

Winactie: De winnaar van de verloting van een ritje met een échte Huskyhondenslee is geworden:  Familie Suijk

De winnaars zijn inmiddels bericht.

Parkeerplaats Gagelbos
(klik op de link voor de startlocatie: naast Sint Anthoniedijk no.107)

€4 (volwassenen) / €1 (kinderen)
Gratis voor U-PAS houders
LET OP: Pinnen is niet mogelijk. Neem zo veel mogelijk gepast geld mee.

Klik hier om te reserveren.

BELANGRIJK: LEES DE HUISREGELS EN PRAKTISCHE TIPS!

Bekijk hier onze huisregels, tips en de plattegrond. Zo zorgen we er samen voor dat Glow in the Park voor iedereen een fantastische beleving wordt!

Aanmeldingsformulier

Huisregels en praktische tips

•  Deelname is geheel op eigen risico. We doen ons best alles zo veilig mogelijk te laten lopen. U bent zelf aansprakelijk voor eventueel geleden schade.
  • Laat geen afval achter en maak bomen en struiken niet kapot. De wandeling gaat door een stuk natuurgebied. Daar moeten we met elkaar natuurlijk zuinig mee omgaan. Maak dus niks kapot en doe je afval in de afvalzakken: vóór, tijdens én na de wandeling.
  • Volg de aanwijzingen van de medewerkers. Langs het parcours en langs de weg staan medewerkers die zorgen dat alles in goede banen loopt.
  • Ons advies voor hondenbezitters: We zijn met elkaar in een honden losloopgebied. Laat uw hond thuis van 16-22 uur. Het wordt druk en niet iedereen houdt van honden op een klein festival terrein. Wij houden wel van honden en speciaal van de Husky Sledehonden waarmee kinderen kunnen knuffelen tijdens Glow in the Park. Mocht het onverlaat toch nodig zijn de hond mee te nemen: hou hem dan tussen 16-22 uur aangelijnd. Mede in verband met de aanwezige Husky’s. Blijf in ieder geval met uw hond uit de buurt van de Husky’s.
  • Kom lopend of op de fiets. Het is het snelst en het makkelijkst om met OV, lopend (ongeveer 15 minuten vanaf De Watertoren) of op de fiets (5 minuten) te komen. Locatie: Utrecht Parkeerplaats Sint – Anthoniedijk naast no.107
  • Komt u toch met de auto volg dan de aanwijzingen van de verkeersregelaars om de auto op de toegewezen plekken te parkeren.
  • Parkeren op de st. Antoniedijk is niet toegestaan. Er zijn vlak bij het begin- en eindpunt van de wandeling parkeerplaatsen oa.
    GRATIS achter Tuincentrum Overvecht en langs de Gageldijk.
    BETAALD op de Sint-Anthoniedijk bij Camping Tussen Hemel En Aarde Kanonsdijk 7
  • Heb je een U-pas? Neem ‘m mee! Glow in the Park is gratis voor mensen met een U-pas. Neem hem dus mee als je er eentje hebt. Geen U-pas: €4 (volwassenen) / €1 (kinderen).

Klik op de plaatjes om de plattegrond van route- en festivalterrein van Glow in the Park 2017 te bekijken.

Facebooktwitteryoutubeinstagram