Winterweerbericht Arie Verrips

Geen winterweer dit jaar en of dit er later in dit seizoen van komt is maar de vraag. De lange termijnprognoses, weliswaar met garantie tot de deur, wijzen absoluut niet in de richting van schaatsweer.

Zoals gezegd: De lange termijnprognoses wijzen absoluut niet in de richting van schaatsweer.

Hooguit zal het soms wat vriezen, maar de eerste sneeuwvlokken van dit winterseizoen(!!!) zullen ook nog wel op zich laten wachten, als ze al komen.

Vanmorgen was het trouwens op sommige wegen best nog wel glad en dat kan nog wel vaker gebeuren.

Ik hou het in ieder geval op een zachte, mogelijk zeer zachte winter. Of het dan ook al vroeg lente wordt, daarover doen we nog maar geen uitspraken en of we wederom een zeer warme zomer krijgen? Twee achter elkaar is in het verleden wel eens voorgekomen, 2018 en 2019 waren erg warm.

Maar drie achter elkaar, wat ik persoonlijk overigens wel zou waarderen?

Volgens mij is dit in Nederland nog nooit eerder voorgekomen, maar er gebeuren de laatste jaren wel meer bijzondere dingen in het weer in ons land!

Hoe dan ook moeten we er maar van genieten, wat het ook wordt. Leuke dingen om te doen zijn er altijd wel te vinden, als je maar wilt! Fijn ook dat Glow in the Park weer een goed feest is geworden. Volgend jaar hoop ik er weer bij te zijn. Hopelijk is het dan ook weer dat meer bij de ambiance past.

Met mij gaat het goed. Steeds wat beter en over 4 weken weer naar UMC voor controle en foto. Hierna zou ik dan weer mogen lopen als alles goed is. En dan weer spierkracht verbeteren. Mijn fitheid helpt heel veel, zo merk ik steeds.

Rond 1 februari ga ik waarschijnlijk weer aan het werk zo is het streven.

Sportieve groet Arie

Geef een reactie

Scan de code