18 jan Glow in the Park 2020

Vanaf vrijdag 15 nov. 12:00 uur t/m nieuwjaarsdag 2020 start de kaartverkoop voor de vijfde editie van Glow in the Park in het Gagelbos. We gaan weer lekker banjeren; koud, onverwachte lichtjes, mensen en leuke verrassingen, kampvuur, winterverhalen, lekker eten en vooral een hoop gezelligheid! Neem je voorverkoop voordeel NU!

TICKETKANTOOR DRUK HIER!

Zet jezelf op < GAAT > en volg ons op Facebook

Trek genoeg warme kleding aan en bereid je voor op een magisch avontuur voor jong én oud!

De tocht voert door het Gagelbos, langs de Ruige Bunkers en de Gagelplas.

Een mooie wandelroute met vuurkorven, verrassende lichtjes, verhalen, theatrale acts en live muziek langs de wandelpaden.

Lichtpuntjes wijzen je de weg door het donkere bos.

Na de wandeling genieten we samen van het grote kampvuur.

Voorverkoop voordeel vanaf 15 november  t/m nieuwjaarsdag 2020:

Glow in the Park Buitenfeest bestaat dit jaar 5 jaar! We vieren dat met onze voorverkoop!

Ons voorverkoop voordeel voorkomt óók dat je bij de ingang lang moet wachten.

Voordeelkaarten: 1 volwassenen 5,00 en kinderen t/m 12 jaar gratis

Kaartverkoop via Ticketkantoor vanaf 15 november 2019 Tijd: 12:00 uur

18-01-2020 aan de kassa: volwassenen 5,00 en kind/U-pas houders 2,50 p.p.

De organisatie houdt een verkiezing voor de mooiste, leukste of origineelst geklede deelnemer. En win een husky – slede hondenrit door het Noorderpark!

Na de wandeling kun je je vermaken en opwarmen op het festivalterrein met live muziek, Oud Hollandse Spelletjes, warme chocolademelk, glühwein, soep, koek, en lekkere hapjes.

Start en finish: Parkeerplaats Sint-Anthoniedijk naast woning no.107 Noorderpark Ruigenhoek

16:00 tot 23:00 uur: Genieten op het festivalterrein

16:30 tot 21:00 uur: Start wandeling

Praktische informatie:

• De wandelingen zijn geschikt voor alle leeftijden.
  • Volg de aanwijzingen van de medewerkers langs het parcours.
  • Trek genoeg warme kleding aan en meedoen is op eigen risico.
  • Laat geen afval achter en maak bomen en struiken niet kapot.
  • Laat uw hond thuis van 16-23 uur.
  • Meedoen is op basis van eigen risico. U bent zelf aansprakelijk voor eventueel geleden schade.
  • Voor het eten en drinken betaal je 2 euro per consumptie.
  • Er is een mogelijkheid om te pinnen.
  • De internetverbinding in het bos is niet altijd even goed, dus neem svp. ook contant geld mee.
  • Start: Zaterdag 18 januari 2020 16:00 – 23:00 uur
  • Wandeling vanaf 16:30 en tot 21:00 uur (bij zeer koude weersomstandigheden kan de route eerder stoppen)
  • Plaats: Start- en finishlocatie: Parkeerplaats Sint-Anthoniedijk naast woning no.107 Noorderpark Ruigenhoek
  • Locatie Google maps: klik hier
  • De weer vooruitzichten voor Glow in the Park. Kijk hier ook naar ons actuele weerbericht van Arie Verrips.

Meest gestelde vragen:

• JA, parkeren is een uitdaging in en rond het Noorderpark
  • NEE, ter hoogte van Benzinestation Iesberts Gageldijk mag niet geparkeerd worden.
  • NEE, Parkeren op de Sint Antoniedijk en Kanonsdijk is niet toegestaan.
  • JA, Kom lopend of op de fiets. Het is het snelst en het makkelijkst om met OV, lopend (ongeveer 15 minuten vanaf De Watertoren) of op de fiets (5 minuten) te komen.
  • JA, je kunt met de auto komen. Volg dan de aanwijzingen van de verkeersregelaars om de auto op de toegewezen plekken te parkeren.
  • JA, Er zijn vlak bij het begin- en eindpunt van de wandeling parkeerplaatsen oa. GRATIS achter Tuincentrum Overvecht en langs de Gageldijk.
  • JA, het parcours is toegankelijk voor rolstoelers en kinderwagens.
  • JA, kleedt je warm genoeg aan en zorg voor goed schoeisel. Het is écht koud: het Noorderpark Ruigenhoek staat bekend om zijn hoge vochtigheid en ’s avonds koelt het af tot het vriespunt.
  • JA, we zorgen natuurlijk voor warme drankjes en hapjes en zorg jij goed voor jezelf.
  • JA, óók als vrijwilliger ben je van harte welkom! Zin om mee te doen? Aanmelding kan via info@ijsclubsiberia.nl

Aan #GlowinthePark2020 werken mee:

Cultuur Platform Overvecht, Smile Utrecht, Stut theater, Zimihc, Nuovo Pouwercollege, ROC Creative College, ROC Sportcollege, The Social Collective, Sport Utrecht, Dock, Verhuisbedrijf Utrecht, Karwei Outlet Overvecht, Fitmomz Massage Utrecht, Gemeente Utrecht, Recreatieschap Midden Nederland, Staatsbosbeheer, EHBO-Zuilen, Cultuurspot Overvecht, Voedseltuin Overvecht, VKR Traffic, Eemke Koppelman Createur d’Ambiance, Set-producties, Slow Sports, Ineke de Jongh Verhalen, Stichting de Verhaalcentrale en vele anderen.

Muziek met oa. verschillende koren uit Utrecht, accordeoniste Vieve Buijs, Angela van Leeuwen zingt kleine miniatuurtjes voor jong en oud(er).

KLEURWEDSTRIJD voor een mooie verrassing van Koning Winter

* Meedoen? Voor iedereen in Utrecht en omgeving van 5 t/m 12 jaar

*Kleurplaat is ook te kopiëren of te downloaden via Facebook
* Over de uitslag kan niet gecommuniceerd worden