20 januari 2018 Glow in the Park

Zaterdagavond 20 januari 2018 organiseerde IJsclub Siberia voor de derde keer Glow in the Park in het Gagelbos. Op deze donkere en koude winteravond zorgden we voor een hartverwarmend  programma. Hieronder vindt u een mooi verslag van deze avond. Meer informatie over Glow in the Park in 2019? Klik hier

Een sprookjesachtige wandeling van 2,5 km over een speciaal verlicht parcours. De weergoden waren ons welgezind, het bleef grotendeels droog en de temperatuur rond het vriespunt. De tocht voerde weer door het Gagelbos, de Gagelpolder en langs de Gagelplas met unieke lichtkunst, muzikale acts en spelletjes om te doen. Na afloop kon je je warmen op het gezellige Finish Festival bij de Berenwagen van IJsclub Siberia met oa. lekkere erwtensoep, broodjes worst, friet, poffertjes en drankjes met live muziek, verhalenvertellers, dichters, dansers, vuurspuwers. En natuurlijk in de Iglo Tent dansen in de silent disco. We danken alle fondsen, samenwerkingspartners en natuurlijk onze onbetaalbare vrijwilligers, die met deze weersomstandigheden een prachtig evenement hebben neergezet. En daar wordt je ook warm van ;-). Zin om mee te doen? Aanmelding kan via info@ijsclubsiberia.nl

Foto’s zijn terug te zien op Facebook en een selectie hieronder aan de pagina.

Kijk hier voor een video impressie van Olivier Beens

 

    

     

   

   

We kregen nogal wat vragen nav. de regen en storm. Het parcours is toegankelijk voor rolstoeler en kinderwagens. Onze meeste zorg gaat als ijsclub natuurlijk eerder naar de kleding van onze deelnemers. Kleedt je warm genoeg aan en zorg voor goed schoeisel. Het Noorderpark Ruigenhoek staat bekend om zijn hoge vochtigheid en ’s avonds koelt het af tot het vriespunt. We zorgen natuurlijk voor warme drankjes en hapjes en zorg jij goed voor jezelf. Lees onderaan onze huisregels en praktische tips.

Lichtpuntjes wijzen je de weg door het donkere bos.

Na je wandeling kun je je vermaken en opwarmen op het festival terrein met o.a. vuurkorven, live muziek, silent disco en koek en zopie; warme chocolademelk, glühwein, (halal) soep, koek, broodjes worst, patat, poffertjes en andere hapjes

Vanaf 17.00 uur Inloop en kaartverkoop
Tussen 18.00- 22.00  uur Start Wandeling (dan wordt het snel donker).
Van 20.00-23.00 uur Finish Festival

Zet jezelf op < GAAT > en volg ons op Facebook

Locatie Gagelbos, Utrecht
Adres Sint-Anthoniedijk < Parkeerplaats naast woning nr. 107 >
Datum 20 januari 2018
Tijd 17-23 uur

Voorverkoop €4,50 (volwassenen) / €2,00 (kinderen tot 12 jaar en U-pas houders)
Verkoop aan de kassa €7,00 (volwassenen) / €3,00 (kinderen tot 12 jaar en U-pas houders)
LET OP: Pinnen is niet mogelijk. Neem zo veel mogelijk gepast geld mee.

De organisatie houdt een wedstrijd voor de mooiste, leukste of origineelst geklede deelnemer. De winnaar wint een “Vriendje voor een Tientje”  Lidmaatschap van IJsclub Siberia én een gratis rondrit met een Siberische Husky Hondenspan in Overvecht Gagelbos door SDC-Dierenzorg. De winnaar heeft bericht gekregen. Van harte gefeliciteerd met deze mooie prijs.

Met oa.

Lichtkunst van Axz audiovisual artist en de Beeldjutters.

Verhalencentrale, Poeziëcentrale en poppenspelers Ina Geisler en Melanie Plag. Met oa. Marijke Jongerius, Paul Redeker en Saskia Kipp als vertellers.

Cultuurspot Overvecht met Dance Moves en DJ’s.

Theatergroep Stut Open ism. Creative College, die dit jaar de one-minute story’s “Lichtpuntjes” gaan vormgeven met 10 acteurs en actrices.

Muziek met oa. Koor Cantagora van Marcella van Dijk met wereldmuziek, draaiorgelmuziek van Joop Budding, Aart Desjant doedelzakspeler, accordeoniste Vieve Boele en kinderen uit Overvecht van de “Muziekroute” en het Utrecht Centrum voor de Kunsten, het Saxofoontrio Blovi, Elselien zingt kleine miniatuurtjes voor jong en oud(er).

En bij het kampvuur singersongwriter Kris en het trio Matching Socks 

Locatie

Parkeerplaats Gagelbos
(klik op de kaart of link voor de startlocatie: naast Sint Anthoniedijk no.107)

Plattegrond van de route

 

Belangrijk: Lees de huisregels en praktische tips!

 • Deelname is geheel op eigen risico. We doen ons best alles zo veilig mogelijk te laten lopen. U bent zelf aansprakelijk voor eventueel geleden schade.
 • Laat geen afval achter en maak bomen en struiken niet kapot. De wandeling gaat door een stuk natuurgebied. Daar moeten we met elkaar natuurlijk zuinig mee omgaan. Maak dus niks kapot en doe je afval in de afvalzakken: vóór, tijdens én na de wandeling.
 • Volg de aanwijzingen van de medewerkers. Langs het parcours en langs de weg staan medewerkers die zorgen dat alles in goede banen loopt.
 • Ons advies voor hondenbezitters: We zijn met elkaar in een honden losloopgebied. Laat uw hond thuis van 17-23 uur. Het wordt druk en niet iedereen houdt van honden op een klein festival terrein. Mocht het onverlaat toch nodig zijn de hond mee te nemen: hou hem dan tussen 17-23 uur aangelijnd.
 • Kom lopend of op de fiets. Het is het snelst en het makkelijkst om met OV, lopend (ongeveer 15 minuten vanaf De Watertoren) of op de fiets (5 minuten) te komen. Locatie: Utrecht Parkeerplaats Sint – Anthoniedijk naast no.107
 • Komt u toch met de auto volg dan de aanwijzingen van de verkeersregelaars om de auto op de toegewezen plekken te parkeren.
 • Ter hoogte van Benzinestation Iesberts Gageldijk mag niet geparkeerd worden.
 • Parkeren op de st. Antoniedijk is niet toegestaan. Er zijn vlak bij het begin- en eindpunt van de wandeling parkeerplaatsen oa.
  GRATIS achter Tuincentrum Overvecht en langs de Gageldijk.
 • Heb je een U-pas? Neem ‘m mee! Glow in the Park is goedkoper voor mensen met een U-pas. Neem hem dus mee als je er eentje hebt. Geen U-pas: €7 (volwassenen) / €3 (kinderen).

Zo zorgen we er samen voor dat Glow in the Park voor iedereen een fantastische beleving wordt!

#GlowinthePark wordt mede mogelijk gemaakt door: Verhuisbedrijf Utrecht, Cultuur Platform Overvecht, ZIMIHC Theater Stefanus, UCK, ROCMN Creative College, Stut theater, De Kokjes, Parels van Overvecht, The Social Collective, Wijk&Co, Harten voor Sport, UCK, Wijk & Co, ROCMN Sportcollege, Verhuisbedrijf Utrecht, Karwei Outlet Overvecht, Gemeente Utrecht, Initiatievenfonds, Staatsbosbeheer, Recreatieschap Midden Nederland, Cultuurspot Overvecht, Verhaalcentrale, Poeziëcentrale, Beeldjutters, Axz-Audiovisual Artist, Pet van de Luijtgaarden, Eemke Koppelman Createur d’Ambiance en vele anderen.

Scan de code