Doneer nu voor IJsbaan Park De Watertoren

De Natuurijsbaan is lek en dat vraagt om verbetering…Het drainage systeem onder de natuurijsbaan zorgt er helaas voor dat er veel water wegstroomt als we in de winter de ijsbaan willen maken. Met een kleidijk en klei op de ijsbaan zal de situatie verbeteren.

Bij natuurijsbaan Park De Watertoren kan geschaatst worden als het vijf nachten achter elkaar matig tot streng heeft gevroren en er een ijsdikte is van 7 cm. Door de opwarming van de aarde zijn er kortere winters. Door de ijsbaan te verbeteren wordt het zó makkelijker voor ons om natuurijs te maken.

“Met het vullen van de ijsbaan stroomt het water het park in”

Bij IJsclub Siberia gaat het om de beleving van het samen schaatsen op natuurijs voor jong en oud. We combineren de romantiek van Hollandse winterpret met de leuke, hippe stadscultuur. We brengen Overvecht samen, door beleving in beweging in de buitenlucht.

Vanaf 28 september – 28 oktober doen we een crowdfunding voor verbetering van onze ijsbaan bij Park De Watertoren.

Daarmee kunnen we ondanks de klimaatverandering, ook met “een flitswinter” na 3 nachten vorst, schaatsen in Park De Watertoren.

In overleg met de Gemeente Utrecht en Agterberg Bedrijven is er nog ruim 7500 euro nodig om de nodige aanpassingen te doen.

Doe je mee?

Wil je ons direct al een donatie doen?

Ons rekening nummer is: NL64 INGB 0006 8527 91  t.n.v. IJsclub Siberia < Donatie IJsbaan >