Red IJsbaan De Watertoren

Terug naar het overzicht

Het gaat geweldig met onze campagne! De gezellige ijsbaan in Park de Watertoren is lek! Help je mee met het herstellen van de ijsbaan? Doe mee! DONEER NU en deel onze campagne!  

Wat gaan we doen?

De gezellige ijsbaan in Park de Watertoren is lek! Help je mee met het herstellen van de ijsbaan? Met een kleidijk en klei op de ijsbaan zal de situatie verbeteren. Met de korte winters van de laatste jaren, dan kan heel Overvecht straks al bij een paar nachten vorst gezellig schaatsen! Wij zijn klaar voor een mooie, sportieve winter! Met gratis leenschaatsen, gezellige lampjes en koek en zopie!

 

“Met het vullen van de ijsbaan stroomt het water het park in”

Wat kost het project?

De kosten zijn totaal 22500 euro. Er is vanuit Gemeente Utrecht en sponsoren al ruim 75% van het totaal bedrag binnen. Er is nog 7500 euro nodig om de ijsbaan af te maken. Doe mee! Doneer nu en deel onze campagne!

Heel erg bedankt voor je donatie! Jij maakt het mogelijk dat Overvecht straks op de gezelligste ijsbaan van Utrecht kan schaatsen!

We durven zelfs te dromen om nog kleine extra’s rond de ijsbaan te maken.

Mét 50 euro extra; kunnen we IJsberenbankjes laten maken door de leerlingen van het Nuovo Pouwercollege.

Mét 500 euro extra kunnen we een eigen stroompunt bij de ijsbaan bekostigen; nú moet onze bekabeling over de weg heen en kost het huren van kabelgoten veel geld.

Mét 750 euro extra kunnen we een eigen draadloze muziekinstallatie bij de ijsbaan bekostigen; nú kost het huren van een geluidsinstallatie ons veel geld.

Mét 1000 euro extra kunnen we de Blokhut (achter het Pouwercollege) uitbreiden, waardoor onze IJsberenbankjes, brandslangen, vuurkorven en andere buitenmaterialen veilig en droog opgeslagen kunnen.

Samen maken we van de ijsbaan De Watertoren een jaarlijks terugkerend festijn met gratis leenschaatsen, koek en zopie, gezellige muziek en ledlampjes. Lekker sporten en plezier hebben met elkaar! Een duurzaam initiatief dat werkt aan vitaliteit in de buurt.

Mooie prijzen te winnen

We hebben voor de donateurs mooie prijzen in het vooruitzicht. Je kunt je Familie- of Bedrijfsnaam voor ééuwig op onze Pipowagen en schaatsbankjes laten zetten. Zó is jouw plekje bij ons voor altijd gereserveerd. We verloten onder de donateurs mooie prijzen. Natuurlijk onze Siberia sleutelhangers, Siberia Suikerbrood, Siberia Berenkoekjes,  t-shirts, chocolademelk, koffiemokken. Maar je maakt óók kans op het winnen van  een fantastische husky sledehonden rit in de Ruigenhoek, één fotosessie met je huisdier óf familie, schaatsen, skates, donateurs diner bon voor twee bij Nouovo Pouwercollege en een 22-rittenkaart voor ijsbaan De Vechtsebanen

Komende woensdag 16 oktober is een stamppotavond voor donateurs bij Pouwercollege vanaf 17:30 u aan de La Bohemedreef 7 Utrecht.

 

“IJsclub Siberia, daar word je warm van!”

Wil je ons direct al een donatie doen? Bedankt!

DONEER NU

* over de verloting en prijzenuitreiking kan met de organisatie niet gecommuniceerd worden. We doen dit onder toezicht van onze Voorzitter Margreet Lasseur-Geuzinge.

Terug naar het overzicht