Zomerfeest 2022

Op donderdagmiddag 16 juni organiseren we samen met het NUOVO Pouwercollege een gezellig buurtterras met een rommelmarkt, workshops, en lekkere hapjes bij natuurijsbaan Park De Watertoren. Met mooi weer is het waterbadje bij Park De Watertoren <AAN> Deelname gratis !

Een zomers wijkfeest voor jou, je vrienden, buren en familie.

Buren ontmoeten elkaar op het gezellige terras en kinderen springen op het luchtkussen, genieten van lekkere hapjes en muziek. Je kunt meedoen met verschillende workshops en mooie prijzen winnen bij het Rad van Fortuin.

Daarnaast is er een rommelmarkt met plantjes verkoop. Meedoen? Stuur een mail naar: y.reniers@pouwercollege.nl

We sluiten het Zomerfeest af met een spectaculaire vuuracrobatenshow.

Gezelligheid en plezier voor jong en oud.

Datum: 16 juni 2022
Tijd: 16.00-20.00 uur
Locatie: La Bohemedreef 7, Utrecht
LET OP: Pinnen is niet mogelijk. Neem zo veel mogelijk gepast geld mee voor de markt.

Meer informatie: repro@pouwercollege.nl

Over Pouwercollege

Pouwercollege is een school voor praktijkonderwijs in de wijk Overvecht Zuid. De leerlingen van Pouwercollege leren door doen in een betekenisvolle omgeving. Zo zijn wij de praktijkschool in Nederland met een professionele fietsenwerkplaats. De wijk en de buurt zijn zoveel mogelijk betrokken en nodig bij het bieden van betekenisvol onderwijs en echte opdrachten. We hebben een breed bedrijvennetwerk, waardoor er voor leerlingen een ruime keuze is om stages te lopen, werkervaring op te doen en zo mogelijk een baan te vinden. De leerlingen verlaten de school als ze een baan hebben of stromen door naar vervolgonderwijs. Daarnaast werken we samen met oa IJsclub Siberia. Een vrijwilligersorganisatie voor natuur- en sportactiviteiten in Utrecht Overvecht. Het Pouwercollege ondersteunt IJsclub Siberia in het beheer en organiseren van de natuurijsbaan in Park De Watertoren aan de Marnedreef in Overvecht als het vriest.

Pouwercollege en IJsclub Siberia willen ‘positief verbinden’. Daar word je warm van!